Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
Hajdu István László
Cikk
MME
A sertéskaraj az egyik legkedveltebb alapanyag, és sokan azért is szeretik, mert soványabb, mint mondjuk a tarja. A karajból készülhet rántott hús, de sokféle mártással és szósszal is kínálhatjuk, a variációk száma tényleg végtelen. Mi most egy egyszerű receptet hoztunk, mely tökéletes szombati ebédre.
Kard Sándorné
Videó
Tavasz végén már kiköltözhet a konyha a szabadba: isteni finom húsokat, zöldségeket - vagy akár gyümölcsöket - süthetünk a friss levegőn. Balázs Zsolt grillmester most videón mutatja meg nekünk, hogyan készíthetünk pofonegyszerű, mégis különleges grillvacsorát pillanatok alatt!
Fotó/Videó: Horváth Reni
Sokan azt gondolják az óvári szeletről, hogy egy bonyolult kaja. Azonban ez egy hatalmas nagy tévedés, ugyanis egyszerűbb összedobni, mint gondolnád. Ha szereted a szaftos, laktató húsokat, akkor ez a recept kiemelt helyet fog elfoglalni a konyhádban. Vajjal sült karfiol körettel tálalva egyszerűen zseniális!
Vidék Íze
Unod minden vasárnap a hagyományos rántott húst sütögetni? Próbálj ki valami mást! Sorozatunkban hétről hétre olyan fogásokat gyűjtünk össze nektek, melyekkel nem vallotok szégyent a hétvégén akár a családra, akár egy nagyobb vendégseregre főztök! A receptek között a szárnyas-, a marha- és a sertéshúskedvelők is megtalálják a kedvencüket, de a tésztaimádók, az egytálétel-rajongók és a vegetáriánusok találnak köztük kedvükre valót!
Ha még nincs konkrét ötleted a vasárnapi ebédre, de a sertéskarajt már megvetted, akkor van egy szenzációs receptünk! Egyszerű alapanyagokból, gyorsan készen van, viszont olyan izgalmas köretestül, mártásostul, hogy mindenkinek leesik majd az álla!
Lilalicsi
Nem mindegy, hogy a sertéshús melyik részből milyen ételt készítünk! A Mindmegette.hu segít eligazodni abban, hogy melyik sertéshús milyen ételhez illik igazán!
Buzás Péter
DÖMÖTÖR VIOLA
Németh Miklósné