A húst vékonyra szeljük, kiklopfoljuk. Megsózzuk, megborsozzuk, majd egymásra fektetve állni hagyjuk a szeleteket.
Közben kis, vagy közepes lyukú reszelőn a meghámozott krumplikat lereszeljük és megsózzuk. Mivel a krumpli a megszokottnál többet vesz fel, ne fukarkodjunk a sóval.
Szűrőbe tesszük, és hagyjuk lecsöpögni. Nyomkodjuk ki, majd zárt falú edényben keverjük hozzá a lisztet, és a tojásokat. A húst először forgassuk lisztbe, majd a krumplis masszába.
Minél nagyobb lyukú reszelőn reszeljük le a krumplit, annál "borzasabb" lesz a hús. Mégis tanácsos kisebbet használni, mert akkor egyszerre sül meg a hús a bundával. Bő olajban süssük ki a szeleteket.
A kisült húst papírtörlőre szedjük, ami felszívja a felesleges olajat.