hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Húsgombóc vadász módra

MME MME
60 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Allergének
  • Glutén
  • Tojás
  • Tej

Elkészítés

  1. A darált húsból, a tojásból, a zsemlemorzsából és a fokhagymából pirospaprikával, sóval és borssal fűszerezve kis gombócokat készítünk, olajban szép pirosra sütjük.
  2. Ráreszeljük a hagymát, szórunk rá egy kávéskanál pirospaprikát, egy csipet bazsalikomot és apróra vágott petrezselyemzöldet.
  3. Hozzáadjuk a szeletelt gombát és a húsleveskockát, öntünk rá 2-3 dl vizet, és összefőzzük. Ha elkészült, belehabarjuk az Erős Pistát és a liszttel kikevert tejszínt vagy tejfölt. Nokedlivel tálaljuk. 

Megjegyzés

Rónási Anikó receptje. - MME

Ezek is érdekelhetnek