Hétvégén mindenki szeret egy picit visszavenni a hétköznapi pörgésből. Ha csak egy rövid időre is, de ilyenkor igyekszünk elfelejteni azokat a fogásokat, melyek erőssége, hogy könnyen beszerezhetőek, gyorsan elfogyaszthatóak, ám nem feltétlenül tesznek jót a gyomrunknak. A szombati vagy a vasárnapi ebédek alkalmával viszont jó érzés kényelmesen asztalhoz ülni, kiélvezni az ételek ízét, ezért több időt is fordítunk az ezzel járó előkészületekre is.
Ha ti is szerettek a magyaros ételek világában kalandozni, akkor készítsétek el a következő dupla menüsor valamelyikét. A párosítások természetesen nincsenek kőbe vésve, variáljatok rajta bátran és egyetek egy jót a hétvégén. A délutáni sziesztáról pedig meg ne feledkezzetek a lakoma után!
"A" menü
TARHONYALEVES FÜSTÖLT SZALONNÁVAL >>>
PAPRIKÁS KRUMPLI KOLBÁSZMORZSÁVAL >>>
KÓKUSZOS KEVERT SÜTI >>>
"B" menü
HÚSLEVES CÉRNAMETÉLTTEL >>>
SERTÉSPÖRKÖLT NOKEDLIVEL >>>
KLASSZIKUS TÚRÓGOMBÓC FAHÉJAS TEJFÖLLEL >>>
Ajánljuk még: