Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ennél valami finomat hétvégén? Jó ebédhez magyaros menü dukál!

default user icon
MME
Úgy döntöttünk, hogy a mi konyhánkban a magyaros kajáké lesz a főszerep a hétvégén. Ebből adódóan most egy olyan dupla menüsorral készültünk nektek, amiben egytől egyig a hazánkra jellemző, ízlésünket meghatározó fogások sorakoznak. Ha nem tudjátok, mi legyen a vasárnapi ebéd, de ennétek valami finomat, akkor ezeket a recepteket imádni fogjátok.

Hétvégén mindenki szeret egy picit visszavenni a hétköznapi pörgésből. Ha csak egy rövid időre is, de ilyenkor igyekszünk elfelejteni azokat a fogásokat, melyek erőssége, hogy könnyen beszerezhetőek, gyorsan elfogyaszthatóak, ám nem feltétlenül tesznek jót a gyomrunknak. A szombati vagy a vasárnapi ebédek alkalmával viszont jó érzés kényelmesen asztalhoz ülni, kiélvezni az ételek ízét, ezért több időt is fordítunk az ezzel járó előkészületekre is.

Ha ti is szerettek a magyaros ételek világában kalandozni, akkor készítsétek el a következő dupla menüsor valamelyikét. A párosítások természetesen nincsenek kőbe vésve, variáljatok rajta bátran és egyetek egy jót a hétvégén. A délutáni sziesztáról pedig meg ne feledkezzetek a lakoma után!

"A" menü

TARHONYALEVES FÜSTÖLT SZALONNÁVAL >>> 

PAPRIKÁS KRUMPLI KOLBÁSZMORZSÁVAL >>> 

 

KÓKUSZOS KEVERT SÜTI >>> 

 

"B" menü

HÚSLEVES CÉRNAMETÉLTTEL >>> 

 

SERTÉSPÖRKÖLT NOKEDLIVEL >>> 

 

KLASSZIKUS TÚRÓGOMBÓC FAHÉJAS TEJFÖLLEL >>> 

 

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss