Gőzerővel készültök a karácsonyra. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a múlt hét kedvenc receptjei. Többnyire a desszerteké volt a főszerep, ami teljesen normális ebben az időszakban, hiszen pénteken szenteste és kezdetét veszi az ünnepi időszak. Van itt linzer, karácsonyi gyümölcskenyér, mákos bejgliszelet, mogyorókrémes fonott koszorú, de megérkezett az élvonalba a töltött káposzta, a pulyka wellington, és a narancsos kacsamell is. Ha valamelyiket kihagytátok, de most, vagy az ünnepi ebédhez, illetve vacsorához elkészítenétek, akkor itt a kitűnő alkalom.
A TÖKÉLETES LINZER (ALAPRECEPT) >>>
HAGYOMÁNYOS KARÁCSONYI GYÜMÖLCSKENYÉR >>>
A LEGFINOMABB GESZTENYEKRÉMLEVES >>>
GESZTENYÉVEL TÖLTÖTT PULYKA BACONBE TEKERVE >>>
MOGYORÓKRÉMES FONOTT KOSZORÚ >>>
MÁKOS BEJGLISZELET >>>
NARANCSOS KACSAMELL TEPSIS BURGONYÁVAL >>>
KLASSZIKUS TÖLTÖTT KÁPOSZTA >>>
30 PERCES SAJTOS RÚD >>>
KLASSZIKUS PULYKA WELLINGTON MÓDRA >>>
DIÓS ZSERBÓ >>>