Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

A legfinomabb gesztenyekrémleves

MME MME
30 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. 1 dl tejben elkeverjük a cukrot és a pudingport. A maradék tejet felforraljuk, hozzáöntjük a pudingos keveréket, beletesszük a gesztenyét, a rumot, a sót és 20 percen át főzzük.
  2. Végül hozzáöntjük a tejszínt, felforraljuk és botmixerrel pürésítjük. Akinek nem elég édes, tehet még hozzá cukrot, vagy mézet.
  3. Sült gesztenyével megszórva tálaljuk.

KICSI GESZTENYE, KICSI RUM ÉS EGY CSIPET MEGFOGHATATLAN ÍZ - GESZTENYEPÜRÉKET TESZTELTÜNK >>> 

GESZTENYE, A PÜRÉN TÚL - 5 TUTI RECEPT A LEVESTŐL A KÖRETIG >>>

HOGYAN SÜSSÜNK OTTHON GESZTENYÉT? HASZNOS TIPPEK ÉS TRÜKKÖK >>>

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss