Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Görög Zita mérlegre állt, majd fogyókúrába kezdett – fotón az eredmény

default user icon
MME
Közösségi oldalán mutatta meg Görög Zita, hogy hogyan halad a fogyókúrával. Mint mondja, most fogyózik életében másodjára, de a háromgyermekes modell most is büszkén vállalja, hol is áll a mérleg nyelve.

Úgy tudni, hogy Zita azért döntött a fogyókúra mellett, mert szeretne eleget tenni egy felkérésnek. Az, hogy pontosan milyen felkérésről van szó, egyelőre még nem lehet tudni pontosan, de bejegyzéséből annyi kiderül, hogy hamarosan újra nemzetközi kifutóra lép a háromgyermekes modell. Ezért a lehető legjobb eredmény elérése érdekében úgy döntött, hogy egészséges étkezés mellett nem több, mint húsz nap alatt hat kilótól szeretne megszabadulni.

– Még 10 napom van, mielőtt ismét nemzetközi kifutóra lépek. Egy fantasztikus felkérést kaptam és szeretnék magamhoz képest jobb formában lenni. Imádok enni és soha semmit nem vonok meg magamtól, de az itthoni menü 3 gyerekkel, kicsit sem nevezhető diétásnak. A palacsinták, fánkok, tészták napi szinten sülnek-főnek a kezem alatt, így életemben másodszor "fogyózom" – írta Görög Zita a közösségi oldalán megosztott fotók mellé. 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Görög Zita (@gorogzita) által megosztott bejegyzés

A bejegyzésből egyébként az is kiderül, hogy 60-62 kiló a cél,  bár mint írja, nem edz, de a folytonos rohangálás mellett így is megvan a napi 8 ezer lépés. Ha kíváncsi vagy Zita hol jár most a fogyásban, a mérleges fotóhoz lapoznod kell Instagram posztjában.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek