Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ilyen lett Krausz Gábor új tetoválása! Vajon ez került a Tóth Gabit ábrázoló alkotásra?

Krausz Gábor legfrissebb Instagram-sztorijában egy tetoválószalonból jelentkezett be, a videón az látható, hogy a jobb felső karján dolgozik a neves tetoválóművész. Tudjuk jól, hogy itt található a Tóth Gabit ábrázoló kép is, ám nagy valószínűséggel ez már a múlté.

Azonban tudjuk jól, hogy egy ilyen tetoválást nem lehet egyik pillanatról, a másikra eltüntetni, tehát valószínűleg ezek csak az első lépések voltak.

A sztárséf már korábban is nyilatkozott arról, hogy a Tóth Gabi -féle tetoválástól mindenképpen meg akar szabadulni, helyette egy olyat szeretne, ami a Dancing with the Starsra emlékezteti. Ebben nincs is semmi meglepő, hiszen a műsornak köszönheti új szerelmét, Mikes Annát.

 

 

Gábor 24 órán át elérhető Instagram-sztorijából kiderül, hogy bizony a jobb karjára kerül az új remekmű, de azt még nem mutatta meg, milyen fázisban tart az alkotás. Egy biztos, a tetoválás közben a jobb kezén van az órája, a tetováló művésszel készült fotón viszont átkerült a bal kezére. Ezzel a húzással vajon kit akart megtréfálni a sztárséf?

Borítókép: Mindmegette

Ajánljuk még: 

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss