Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Krausz Gáborék kapcsolata szintet lépett - Mikes Anna jelentette be a hírt!

default user icon
MME
Az egy jó ideje nem titok, hogy Krausz Gábor és Mikes Anna nem csak a Dancing with the Stars -ban alkottak egy párt, hanem az életben is. Mikes Anna Palik Lászlóék podcastjában beszélt kettejük kapcsoltáról, ahol egy izgalmas örömhírt is közhírré tett.

"Mese, habbal" - így jellemezte röviden Palik László Palikék Világa by Manna Három Igazság című műsorában Krausz Gáborral való kapcsolatát Mikes Anna. A sztárséf és a táncművész a Dancing With the Stars műsorfolyam során szerettek egymásban, és januárban fel is vállalták kapcsolatukat. Mikes Anna a podcastban elmondta, hogy nem kifejezetten jellemző rá, hogy kiteregeti a mgánéletét, de pontosan tudja, hogy Krausz közismert és közkedvelt ember, akire sokan kíváncsiak, így tisztában volt azzal, hogy a nyilvánosság is a csomag része.

 

 „Együtt élünk, ez nem titok. Tény, hogy most már kevesebbet vagyunk együtt, hiszen neki is itt van egy másik munka, én januártól visszaálltam, kezdődtek az óráim, a tanfolyamok, ez egy egész napos elfoglaltság. Teljesen normális életet élünk. Reggel elmegyünk otthonról, és este találkozunk" - mesélte.

Körülbelül két hónapja Krausz Gábor volt a videós podcast-csatorna vendége, aki akkor így nyilatkozott szerelmükről:

"Ez nyilván nem a műsor után alakult ki, de nem akartuk, hogy ezért külön szimpátiapontokat gyűjtsünk be. Azért nem vállaltuk föl, mert egyrészt nem akartam, hogy a műsor ezzel foglalkozzon, másrészt pontosan tudtam, hogy működik. Lehet egy szikra, ami fellángol, és ki tudja, meddig ég. Szerettem volna megvárni a műsor végét" – mondta a séf, majd így folytatta:

"Az egy buborék, együtt voltunk a táncteremben, beszélgettünk, de az nem az élet. Abban a pillanatban, ahogy lement a műsor, akkor volt időnk egy picit egymással foglalkozni, beszélgetni, jobban megismerni egymást, nemcsak táncruhában, hanem normálisan is. Mindenképp szerettem volna megvárni, hogy ez hová fut ki, hogy Hanni ezt hogyan kezeli, hogy megszereti-e Annát, a családom hogyan kezeli, a barátaim hogyan kezelik, és amikor biztosak vagyunk benne mindketten, akkor fel lehet vállalni" – fogalmazott Krausz.

Ezek is érdekelhetnek

Friss