Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kiderült, mióta alkot egy párt Krausz Gábor és Mikes Anna

default user icon
MME
Krausz Gábor a Palikék Világa by Manna - Ilyen az élet című műsorának volt a vendége, ahol többek között arról is beszélt, hogy miként élte meg válását, mit jelent számára apának lenni, de Mikes Annával való kapcsolatáról is mesélt.

A sztárséf az interjú elején elárulta, hogy a Tóth Gabival való válását egyfajta gyászként élte meg. Krausz úgy fogalmazott, hogy úgy érezte magát abban a helyzetben, mintha meghalt volna az egyik fele, ám hála annak, hogy elvállalta a Dancing with the Starsban való szereplést, újra rátalált a boldogság táncpartnere, Mikes Anna személyében.

— Ez nyilván nem a műsor után alakult ki, de nem akartuk, hogy ezért külön szimpátiapontokat gyűjtsünk be. Azért nem vállaltuk föl, mert egyrészt nem akartam, hogy a műsor ezzel foglalkozzon, másrészt pontosan tudtam, hogy működik. Lehet egy szikra, ami fellángol, és ki tudja, meddig ég. Szerettem volna megvárni a műsor végét – mondta a séf, majd így folytatta.

— Az egy buborék, együtt voltunk a táncteremben, beszélgettünk, de az nem az élet. Abban a pillanatban, ahogy lement a műsor, akkor volt időnk egy picit egymással foglalkozni, beszélgetni, jobban megismerni egymást, nemcsak táncruhában, hanem normálisan is. Mindenképp szerettem volna megvárni, hogy ez hová fut ki, hogy Hanni ezt hogyan kezeli, hogy megszereti-e Annát, a családom hogyan kezeli, a barátaim hogyan kezelik, és amikor biztosak vagyunk benne mindketten, akkor fel lehet vállalni – fogalmazott Krausz.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss