Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Emma Stone és Mark Ruffalo: imádtuk a magyar Meki burgerét és sült krumpliját

default user icon
MME
Az amerikai színészek hazánkban forgatták a Golden Globe-díjjal jutalmazott Szegény párák című filmet, és ennek apropóján volt szerencséjük többször is enni a magyarországi McDonald’sban is.

A Mandiner szúrta ki a LADbible TikTok csatornáján azt a rövid videót, amiben Emma Stone és Mark Ruffalo arról beszél, hogy mennyire imádták a magyar Meki fagyiját, sült krumpliját és hamburgerét. A színészek a Golden Globe-díjjal jutalmazott Szegény párák című filmet forgatták hazánkban, és ez idő alatt látogatták meg többször is a gyorsétteremláncot.

@lad Strongly agree #emmastone #markruffalo #mcdonalds #celebrity #film #poorthings #movieclips ♬ original sound - LADbible TV

A LADbible online portál rövidvideója egyébként egy hosszabb műsorból kiragadott részlet, amiben a színészek egy játékban vettek részt, aminek lényege az volt, hogy bizonyos kijelentésről, illetve kérdésekről kellett eldönteniük, hogy egyetértenek-e vele, vagy sem. Ekkor hangzott el az a kérdés is, miszerint külföldi McDonald’sban enni kihagyhatatlan élmény-e, vagy sem.

Emma Stone és Mark Ruffalo erre azt válaszolta, hogy érdemes több országban is kipróbálni a gyorsétteremlánc klasszikusait, ugyanis eddigi tapasztalataik szerint Magyarországon a legjobb a Mekis fagyi, a sültkrumpli és hamburger.

Ruffalo hozzátette, hogy a forgatások idején minden második nap a McDonalds’ban evett Magyarországon, amit Emma Stone is megerősített, hiszen ő is elismerte, hogy gyakran látogatta.

– A McDonald’s Magyarországon kiváló. Úgy tudom, a húst 16 kilométeres körzetből hozzák, és ezért nagyon friss, a sült krumpli pedig rendkívül finom – mondta Ruffalo, amire Emma Stone is helyeselt. A beszélgetésből az is kiderült, hogy a két színész az ott kapható fagyit is nagyon megszerette.

Ha kíváncsi vagy a teljes műsorra, az alábbi Youtube videóban megnézheted, a magyarországi Mekis élményeikről pedig 8 perc 15 másodperctől beszélnek.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss