Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ennek sokan örülni fognak: nagy bejelentést tett Krausz Gábor

default user icon
MME
Nagyon úgy fest, hogy Krausz Gábor hasonlóan folytatja az idei évet, mint ahogyan a tavalyit befejezte. A munka továbbra is hajtja a sztárséfet, amit a közösségi oldalán tett bejegyzése még inkább megerősít. Ennek sokan fognak örülni.

A 2023-as év igen mozgalmas és változásokkal teli volt Krausz Gábor életében. Elvált feleségétől, Tóth Gabitól, a továbblépésben pedig korábbi táncpartnere, Mikes Anna segített, akivel meg is nyerte a legutóbbi Dancing with the Stars táncos show-műsort. Jól látszik, hogy a séf most újra megtalálta a boldogságot. 

A boldogság azonban nem állhat a munka és a tenni akarás útjába, hiszen Gábor Ausztriában is lecsapott egy lehetőségre, ahol egy új szállodalánc executive séfjeként tevékenykedik, most pedig közösségi oldalán jelentette be, hogy hamarosan indul a Séfek séfe hatodik évada.

Azt, hogy pontosan mikor lesz látható a főzőshow, egyelőre nem tudni, mert a stúdió még nem készült el, de a munkálatok már gőzerővel folynak. Az egy napig elérhető Instagram-sztorijában megosztott videós bejegyzéshez mindössze annyit írt, hogy „Coming soon”.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss