Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Krausz Gábor nyerte a Dancing with the Stars idei évadát

Hihetetlen győzelmet aratott a Dancing with the Starsban Krausz Gábor, aki Mikes Anna oldalán megnyerte a TV2 táncos showműsorát.

Ősszel indult a TV2-n a Dancing with the Stars új évada, melyben mások mellett táncparkettre lépett a Séfek séfe mentora, Krausz Gábor is. Rengetegen voltak kíváncsiak arra, hogyan teljesít majd a sztárséf, ugyanis a premier előtti hetekben derült ki, hogy szakított feleségével, Tóth Gabival.

Krausz Gábor hétről hétre egyre jobban mozgott a táncparketten, megmutatta érzelmes oldalát, de ha kellett, akkor pörgős és tüzes koreográfiákat is bevállalt, akár két táncosnővel együtt is. A nézők végig szerették a séfet, aki a Dancing döntőjébe két fiatal énekessel, Marics Petivel és T.Dannyvel együtt jutott be. Sokan arra számítottak, hogy ellenük nehéz lesz nyernie, ám Krausz Gábor és Mikes Anna végül megnyerték a TV2 táncos showműsorát.

Krausz Gábor lett a Dancing with the Stars magyar változatának első férfi győztese, ugyanis korábban Gelencsér Tímea, Tóth Andi és Csobot Adél diadalmaskodott.

Borítókép: TV2 

Ezek is érdekelhetnek