Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Itt a vége: válik Tóth Gabi és Krausz Gábor

default user icon
MME
Krausz Gábor egy Facebook-posztban adta hírül: véget ért a kapcsolatuk Tóth Gabival. Közleményében arra kéri a sajtó képviselőit, hogy tartsák tiszteletben a magánéletüket, és legyenek tekintettel kislányuk, Hannaróza érdekeire.

„Szeretném mindenkivel tudatni, hogy hat év után, sajnos a kapcsolatunk Gabival véget ért. Időnként furcsa meglepetéseket, kellemetlen fricskákat tartogat az élet." – vette észre a Bors Krausz Gábor Facebook-oldalán.

„Hannaróza felügyeletét, nevelését továbbra is közösen tervezzük, szeretetben, békében. Az ő biztonsága a legfontosabb számomra. Arra kérem a sajtó képviselőit, hogy tartsák tiszteletben a magánéletünket, ennél többet nem kívánok megosztani a nyilvánossággal. Kérem, hogy legyenek tekintettel kislányunk, Hannaróza érdekeire! Megértésüket köszönöm!" – zárja posztját Krausz.

Tóth Gabi és Krausz Gábor 2017-ben éppen Valentin-napon találkoztak először, és szinte azonnal lángoló szerelem lett az első randiból. Azóta sokszor szerepeltek az újságok címlapjain, kislányuk, Hannaróza 2019 decemberében született. 

Ezek is érdekelhetnek

Friss