Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Tóth Gabi először szólalt meg a válásáról - sírva mondta el, mit érez

default user icon
MME
A válófélben lévő énekesnő elsírta magát a Sztárban Sztár leszek! vasárnap esti adásában. Könnyes szemmel mesélte el, min ment keresztül az utóbbi időben.

Tóth Gabi és Krausz Gábor nyár végén jelentették be, hogy véget ért a házasságuk. A pár akkor még szűkszavúan nyilatkozott a történtekről, ám a bulvárlapok információi szerint egy harmadik fél vezethetett a váláshoz.

A Sztárban Sztár leszek!  zsűritagja Nagy Alexa produkciója után érzékenyült el, alig tudott szóhoz jutni, annyira felkavarta a versenyző előadása. „Próbálok megszólalni, de nagyon fölzaklatott most ez engem, miközben nagyon hálás vagyok neked. Hú, engem nagyon sokat bántottak mostanában, aminek...” - kezdte értékelését az énekesnő, majd elcsuklott a hangja.

„Köszönöm, mert nagyon egyedül éreztem magam sokszor, és én azt gondolom, bármit teszünk az életünkben, nem bánthatunk másokat, és téged sem bánthatnak. De amíg van egy ilyen eszköz a kezedben, mint a zene, ahogy nekünk is, vagy a tánc, addig bármilyen bántást kapunk az életben, mindig kiénekelhetjük magunkból, és ezáltal amit nekem most adtál, nem érzem magam egyedül a világban. És ezt nagyon köszönöm neked!”

Nyitókép forrása: TV2

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss