Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Hivatalosan is vége Krausz Gábor és Tóth Gabi házasságának

default user icon
MME
A nyáron sokakat meglepett, hogy a sztárpár, Krausz Gábor és Tóth Gabi bejelentették, szakítanak. A válási procedúrát nem húzták sokáig, és most már hivatalosan is elváltak.

Krausz Gábor és Tóth Gabi egyike volt a legismertebb sztárpároknak, ezért is lepett meg sokakat, amikor nyáron bejelentették, véget ért a házasságuk. A válást azonban nem húzták el, sőt sikerült mindenben megállapodni, így hamar pontot tehettek a dolog végére, méghozzá nem sokkal karácsony előtt alá is írták a papírokat.

"Korábban voltak arról hírek, hogy el sem indítottuk a válópert, ez viszont nem igaz, csupán nem beszéltünk erről. Teljes békességben ültünk egymással szemben, mindenben megállapodtunk, nem volt semmilyen problémás kérdés. Mindkettőnknek a lányunk, Hanni a legfontosabb, akit továbbra is közösen nevelünk, tehát közös felügyeletben állapodtunk meg. Reméljük, hogy ő a lehető legkevesebbet észlel mindebből, és mindkét oldalon szerető családban nő fel" – mesélte a hot! magazinnak Krausz Gábor.

A Séfek séfe mentora és a Dancing with the Stars legutóbbi győztese a lapnak elmondta, hogy a válás miatt már nem szomorú, de picit keserű szájízzel gondol vissza a történtekre, ugyanis a házasság vége valamilyen szinten kudarcot jelent.

"De mivel azt gondolom, hogy mindkettőnknek így lesz a legjobb, ezért ez egy új életnek a kezdete. Azt kívánom neki, hogy találja meg a boldogságot, és remélem, hogy én is megtalálom, legfőképpen pedig azt kívánom, hogy Hanni legyen nagyon boldog! Egyébként ha nem reggel nyolckor lett volna a per, akkor még koccintottunk is volna!"

A hosszú, szilveszteri interjúban Krausz Gábor azt is elárulta, hogy nagy segítség volt számára a Dancing with the Stars, ugyanis könnyebben túljutott a nehéz időszakon, Mikes Anna személyében új barátra lelt és Gábor elmondta, nem szeretne hétvégi apuka lenni és igyekszik kihasználni minden percet, amit a Gabival közös lányukkal, Hannarózával tölthet.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss