Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Így töltötte a szentestét kislányával Krausz Gábor

default user icon
MME
Rendkívül mozgalmas évet tudhat maga mögött Krausz Gábor. Egyaránt kijutott jóból és rosszból is a profi séfnek, akinek az idei karácsony nem is alakulhatott volna jobban.

A Séfek séfe és a Dancing with the Stars sztárja a nyáron jelentette be feleségével, Tóth Gabival, hogy különválnak útjaik. A magánéleti vihar közepette  azonban Krausz szakmai téren kitartó volt, hiszen nemcsak a kulináris mesterművekről híres Séfek séfében vállalt főszerepet, de részt vett a népszerű táncműsorban is, ahol egészen a dobogó legfelső fokáig menetelt partnerével, Mikes Annával. A tánccal eltöltött idő nemcsak szórakozást hozott a séf életébe, hanem segített neki átvészelni a lelki mélypontokat is.

Krausz most azonban december 24-e előtt Ausztriában teljesített munkavállalása után hazatért, hogy az ünnepet szeretteivel tölthesse. Különlegessé teszi a szentestét, hogy az apuka az imádott kislányával, Hannarózával ünnepelhette a karácsony estét.

Bár nem derült ki, hogy az ünnepet kettesben vagy éppen hármasban töltötték-e, az viszont biztos, hogy a séf és kislánya együtt örültek a meghitt pillanatoknak.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss