Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Magaslatok és mélységek: Krausz Gábor évet értékelt

default user icon
MME
Úgy, ahogyan az év utolsó heteiben, napjaiban szokás, a legtöbb híresség, sztár és közszereplő évet értékel. Így tett Krausz Gábor profi séf is, akinek köztudott, hogy nem volt egyszerű a 2023-as esztendő.

Krausz Gábor évértékelőjében nem idézett senkitől, nem feszegetett közhelyeket, nem próbált mindentől és mindenkitől okosabb lenni, csupán csak néhány emojival illusztrálta azt, milyen volt számára a 2023-as év, és hogy mit vár a 2024-es esztendőtől.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Krausz Gábor (@gabor.krausz) által megosztott bejegyzés

Mint ismert, Krausz Gábor és Tóth Gabi házassága vakvágányra futott a nyár végén, ami egyes feltételezések szerint egy harmadik fél jelenlétének volt köszönhető. Mindeközben a séf elvállalta a Dancing with the Stars táncműsorban való szereplést Mikes Annával, amit a fináléig menetelve meg is nyert a páros. A történet azonban itt nem ért véget. Úgy tudni, hogy a műsor után a volt táncpartnerek továbbra is jó kapcsolatot ápolnak egymással, és mindennél fontosabbnak tartják azt, hogy minőségi időt töltsenek együtt. 

Természetesen Tóth Gabi sem maradhatott év végi poszt nélkül az Instagramon, és az énekesnő megosztott előre pár gondolatot a szilveszterre.

„...megannyi munka vár még rám is… tudom.. a kidolgozatlan traumákkal szembe kell néznem, de egy ilyen év után nem riadok meg a legnagyobb elgyengüléseimtől sem… Jöjjön bármi is … Csupán élni és szeretve lenni feltételek nélkül… Mert mindenkinek jár!...” A teljes bejegyzés a posztban olvasható.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss