Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mégis több, mint barátság? Nézd meg Krausz Gáborék szenvedélyes táncát videón!

default user icon
MME
Végéhez közeledik a Dancing with the Stars: az elődöntőből három páros jutott tovább, köztük a Krausz Gábor-Mikes Anna kettős is, két elképesztően lendületes, szenvedélytől izzó koreográfiával. Mindkét előadás közben úgy izzott a levegő körülöttük, hogy még azok is gyanakodni kezdtek, akik eddig meg voltak győződve arról, hogy a séfet és partnerét csupán baráti szálak fűzik egymáshoz.

A Dancig with the Stars szombat esti adásában olyan történt, amire eddig még nem volt péda a műsor történetben: három amatőr férfiversenyző jutott a döntőbe, Marics Peti, T-Danny - és óriási meglepetésre, Krausz Gábor is a legjobb három között végzett! A séf és partnere, Mikes Anna két ezúttal is két koreográfiát adott elő, és bár Krausz úgy érezte, hogy a jive-nál nem igazán volt topon, a zsűri pozitívan értékelte a produkciót:

"Köszönöm szépen, egyébként rosszabbra számítottam. Valóban a tánclépéseket annyira nem éreztem, ebben a próbákon is volt probléma" - mondta.

A második táncuk egy elsöprően szendvedélyes rumba volt, aminek a végén egy gyanús csók is elcsattant a láthatóan nagyon egy hullámhosszon lévő páros között:

Végül ugyan veszélyzónába kerültek, de Radics Gigiékkel szemben a közönség őket juttatta tovább a jövő heti Döntőbe, így Krausz a világ egyik legboldogabb embereként gyúrhat a jövő heti végső összecsapásra!

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek