Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Együtt vacsorázott Krausz Gábor és Mikes Anna

default user icon
MME
Korábban többször felröppent a hír a sajtóban, hogy Dancing with the Stars győztesei nem csak a táncparketten, hanem a hétköznapokban is egymásra találtak. Ezt a feltételezést hivatott megerősíteni, hogy Krausz Gábor és Mikes Anna együtt vacsoráztak egy baráti társaságban.

Krausz Gábor már korábban is arról beszélt, hogy egy igazi lelki társra talált Mikes Anna személyében, de egyelőre az még nem világos, hogy több van-e köztük barátságnál. Az viszont biztos, hogy a csütörtök estét barátaik társaságában töltötték, a vacsoráról pedig Marics Peti is bejelentkezett egy Instagram sztori erejéig. 

@bozsovirag__ #foryou #csapdkiforyouba #bazdbeforyouba #maricspeti @Marics Peti ♬ eredeti hang -

A Glamour egyébként kiemeli, hogy habár a műsor befejeződött, a volt táncpartnerek most is jó kapcsolatot ápolnak egymással, és mindennél fontosabbnak tartják azt, hogy minőségi időt töltsenek együtt.

Krausz egyébként a Dancing with The Stars műsor után a következőket mondta kettőjük kapcsolatáról:

"Én ez alatt a három hónap alatt tényleges erőre kaptam, önbizalmat nyertem, és egy lelki társat találtam, akivel nagyon-nagyon sok mindenben hasonlítunk. Biztos vagyok benne, hogy most nem az történik, hogy megkaptuk, mindenki megy jobbra-balra. Ezt nyilván az idő fogja eldönteni, nagyon megszerettünk egymás társaságában lenni, és nyilvánvalóan a kémia eddig is működött, és ezután is fog."

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss