Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ettől retteg a világon a legjobban Krausz Gábor kis kedvence - videó

default user icon
MME
Tavaly a Séfek séfében feltűnt, Krausz Gábort pótapjának megnyerő Paprika Dorina, ezúttal a héten új évaddal elstartolt Farm VIP-ban teszteli magát: mennyit bír egy számára teljesen idegen közegben, és, hogy vajon sikerül-e megbarátkoznia a Föld szerinte legfélelmetesebb állataival: a csirkékkel.

Paprika Dorina a Séfek Séfében, Krausz Gábor csapatában már bebizonyította, hogy a konyhában otthonosan mozog - kérdés, hogy vajon a Farmon is sikerül-e majd helyt állnia?

"Én egy városi csaj vagyok, emeletes házban élek, egyáltalán nincs közöm a tanyasi dolgokhoz, de úgy vagyok vele, hogy nem esik le az aranygyűrű az ujjamról. Mindent ki kell bírnunk, mert a Jóisten egy tanításként adta elénk ezt a helyzetet, és ebből is a legjobbat kell kihoznunk" – mondta el a TV2-nek Dorina, Gáspár Győző keresztlánya, majd azt is eláulta, hogy mi az a két dolog amitők leginkább tart a műsorban.

 

"Én nagyon tiszta emberként élem a mindennapjaimat. Nagyon szeretem a jó illatot, a jó parfümöket, szeretem, ha a fogaim rendben vannak. Hát, itt, egy kicsikét lesznek nehézségek, de úgy vagyok vele, hogy ebből is tanulnunk kell" – mondta, és hozzátette: a másik nagy kihívás a tanyasi állatok közelsége jelenti majd. "A csirkéktől nagyon-nagyon félek, nagyon rettegek. Nem tudom, miért" – vallotta be.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek