Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Makadámdióval eteti és sörrel itatja teheneit Mark Zuckerberg, a Facebook alapítója

Nem szokványos módszerekkel neveli saját farmján élő teheneit a Facebook alapítója, Mark Zuckerberg. A célja az, hogy a világ legjobb minőségű marhahúsát hozza létre a Hawaii-szigetek egyikén található birtokán.

A Facebook alapítója, és a Meta első embere, Mark Zuckerberg tíz évvel ezelőtt vásárolt először földterületet a Hawaii-szigetekhez tartozó Kauain. Itt építette fel saját birtokát, ahol a legfrissebb pletykák szerint földalatti bunkert is épít, ám a napokban nem emiatt, hanem különleges marhatenyésztési praktikái miatt került az újságok címlapjára.

Zuckerberg ugyanis eltökélte, hogy megalkotja a legtökéletesebb marhahúst, és ennek érdekében speciális diétán tartja a farmján nevelt szarvasmarhákat.

Az állatok makadámdiót esznek, melyet a világ legfinomabb olajos magjának tartanak, emellett pedig sört isznak, ráadásul nem akármilyet. A tehenek Zuckerberg saját termesztésű és készítésű söréből kortyolhatnak. Egyes szakemberek szerint a sör fokozza a szarvasmarhák étvágyát – olvasható az NBC News cikkében.

Borítókép: Shutterstock

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek