Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Krausz berágott Tóth Gabira: semmiféle találkozgatások nincsenek

default user icon
MME
Krausz Gábor a Borsnak adott interjújában arra kért mindenkit, hogy helyette, róla, vele kapcsolatban sehol és semmilyen formában ne nyilatkozzon senki. Ezt a reakciót az válthatta ki a sztárséfben, hogy miután kiderült, hogy hivatalosan is egy párt alkot volt táncpartnerével, Tóth Gabi exférje magánéletéről állított valótlan dolgokat egy interjú során.

Múlt héten a TV2 sztárséfje igaz burkoltan, de félreérthetetlen célzást tett arra, hogy végre beteljesült az, amire már mindenki várt. Krausz Gábor és Mikes Anna már nem csak egyszerű táncpartnerek vagy barátok, hanem annál már valami sokkal több van köztük. Ezt Tóth Gabi sem hagyta szó nélkül, és interjút adott az exférje magánéletéről. Az énekesnő akkor azt mondta, hogy már régóta tudja, hogy Gábor újra szerelmes, drukkol neki, továbbá ők négyen (Krausz Gábor, Tóth Gabi és a párja Papp Máté Bence, illetve Mikes Anna) nagyon jó viszonyt ápolnak, és már találkoztak is négyesben. Ezután megindult a bulvárlavina, és több lap is arról kezdett írni, hogy ők bizony már egy baráti társaságot is alkotnak, ami finoman szólva is meglepte a séfet.

– Semmiféle találkozgatások nincsenek, hacsak az nem számít annak, hogy a közös kislányunkat átadjuk egymásnak. Ilyen alkalom valóban volt, hogy mind a négyen jelen voltunk, vagyis Anna is velem volt, a volt feleségem pedig a párjával érkezett, de két udvaris mondaton kívül más ott nem hangzott el. Mindenkit arra szeretnék nyomatékosan kérni, hogy helyettem, rólam, velem kapcsolatban sehol és semmilyen formában ne nyilatkozzon! De, ha már valaki beszél... akkor József Attila szavaival élve: az igazat mondja, ne csak a valódit!mondta a sztárséf a Borsnak.

Nem csoda, hogy Krausz mindezt sértőnek érzi. Mint mondja, egyáltalán nem akart nyilatkozni a témában, de azt, ami most megy velük kapcsolatban a médiában, már nem hagyhatta szó nélkül. 

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek