Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Végre egymásra talált Krausz Gábor és Mikes Anna

default user icon
MME
A TV2 sztárséfje igaz burkoltan, de félreérthetetlen célzást tett csütörtökön este arra, hogy végre beteljesült az, amire már mindenki várt. Nagy úgy fest, hogy Krausz Gábor és Mikes Anna már nem csak egyszerű táncpartnerek vagy barátok, hanem annál már valami sokkal több van köztük.

Krausz Gábor és Mikes Anna közös Instagram-sztorijukban csütörtök esete arra célozhattak, hogy szerelmük végre beteljesült, és mostantól egy párt alkotnak. Igaz, ez konkrétan nem lett kimondva, de mi másra gondolhatna az ember egy olyan fényképes poszt után, amin a Dancing with the Stars negyedik évadának győztes párosa épp egy étteremben vacsoráznak.

Természetesen ez még nem jelentene semmit, hiszen nem ez az első ilyen eset, ám a sztori bal alsó sarkában Krausz a Szépség és a Szörnyeteg című mese betétdalából idézett egy rövid részletet, amit egy szívecskével zárt. „Volt két idegen, aki hirtelen…” Aki nem ismerné a mesét, annak eláruljuk, hogy az idézet így folytatódik: „...egymásra talált.” A bejegyzést egyébként Anna is megosztotta, ami felérhet akár egy bejelentéssel is.

Krausz Gábor és Tóth Gabi hivatalosan is elváltak

Krausz Gábor és Tóth Gabi egyike volt a legismertebb sztárpároknak, ezért is lepett meg sokakat, amikor nyáron bejelentették, véget ért a házasságuk. A válást azonban nem húzták el, sőt sikerült mindenben megállapodni, így hamar pontot tehettek a dolog végére, és nem sokkal karácsony előtt alá is írták a szükséges papírokat. A Séfek séfe mentora és a Dancing with the Stars legutóbbi győztese azt is elárulta, hogy a válás nem viselte meg túlságosan, de keserű szájízzel gondol vissza a történtekre, ugyanis házasságának vége egy kudarcélmény volt.

Tóth Gabi találkozott Krausz Gáborral és Mikes Annával

Az énekesnő az nlc-nek adott interjújában azt mondta, hogy számomra nem volt titok, hogy egy párt alkot férje és táncpartnere. - Nyilván régebb óta tudom, de ez az ő magánéletük, az ő döntésük volt, mikor vállalják fel. Én nagyon örülök a boldogságuknak! Mindannyian nagyon jó kapcsolatot ápolunk. Találkoztunk már négyesben is, az én párommal Mátéval és Annával, és ötösben is, amikor a kislányunk, Hannaróza is ott volt. Szerencsére, mind nagyon jól kijövünk egymással. Sok boldogságot kívánok nekik, de természetesen, ezt már személyesen is elmondtam - mondta a lapnak.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek