Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Megható fotót közölt a palota Katalin hercegnéről és a gyerekeiről

Katalin hercegné decemberben tűnt el a nyilvánosság elől, és amikor kiderült, hogy műtétje volt, vad találgatások indultak arról, vajon milyen betegségben szenvedhet Vilmos kedvese.

A trónörökös, Vilmos herceg felesége tavaly decemberben eltűnt a nyilvánosság elől, és januárban kiderült, hogy egészségügyi okai voltak Katalin visszavonulásának. A hercegnének tervezett hasi műtétje volt, melyet követően több napig is kórházban kellett maradni, ám ennél többet nem árult el Katalin állapotáról a palota. A titokzatosság pedig csak gerjesztette a vadabbnál vadabb pletykákat.

Egyes hírek szerint Katalin kómába került, ám ezt hiába cáfolták, a pletykalapok folyamatosan arról cikkeztek, mekkora lehet a baj a hercegnével. A brit királyi család rajongói azonban ma először megnyugtató híreket kaptak Katalinról, aki a gyerekeivel közös képen köszönte meg mindenkinek a támogatást és a szeretetet.

A fotónak nem csak az az apropója, hogy eloszlassák a kételyeket Katalin állapotával kapcsolatban. Az Egyesült Királyságban 2024-ben március 10-én ünneplik az anyák napját, ami eltérően a hazai dátumtól, a szigetországban egy mozgó ünnep és minden évben a nagyböjt negyedik vasárnapjára esik.

Borítókép: Instagram

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss