Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

A közös főzés ereje: Andre Agassi elárulta hosszú házasságának titkát

A teniszsport álompárja, Steffi Graf és Andre Agassi 1999 óta elválaszthatatlanok egymástól. Agassi elárulta, hogy még ma is mennyire szeret együtt lenni a feleségével, szerinte a napi rutinjuk is rendkívül romantikus.

Steffi Graf (54) és Andre Agassi (53) több mint két évtizede házasok és nem csak az a közös bennük, hogy mindketten nagy teniszrajongók. „Szeretünk együtt főzni, túrázni, sőt még vásárolni is szívesen elkísérjük egymást. Erről szól a valódi élet, úgy érzem ez egy áldott állapot” – vallotta be Agassi. A két egykori teniszcsillagnak egyébként két gyermeke született, egyikük 2001-ben, másikuk pedig 2003-ban – írja a Bunte. 

Tisztelet, fegyelem, elkötelezettség

A boldog házasság titkáról Agassi úgy véli, hogy határozottnak kell lenni ahhoz, hogy a legjobbat hozza ki magából. Emellett nagyon fontos az egyensúly: törekedni kell arra, hogy azt adjuk magunkból, amire a másiknak szüksége van. Agassi szerint ez a három dolog létfontosságú: tisztelet, fegyelem és elkötelezettség. Ezek végrehajtásához természetesen két ember szükséges, ha ez megvalósul, akkor minden a helyére kerül. „Ezen dolgozunk mindennap, és soha nem fogom abbahagyni” – ígérte Agassi. 

Borítókép: Northfoto

Ajánljuk még: 

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss