Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

George Clooney-t szigorú diétára fogta a felesége

default user icon
MME
George Clooney júliusi motorbalesete óta felesége, Amal gondosan ügyel arra, hogy férje minél jobb egészségi állapotban legyen. A gyönyörű ügyvéd állítólag szigorú diétára fogta a sármos színészt.

George Clooney nyáron Szardínián szenvedett motorbalesetet, amikor robogójával összeütközött egy szabálytalanul közlekedő Mercedesszel. Clooney a csodával határos módon túlélte a balesetet, a csípője, a medencecsontja és a térde sérült meg. A baleset nagyon megviselte a feleségét, Amalt, aki szigorú életmódváltásra kötelezte a férjét.

- Amal megengedi George-nak, hogy mérsékelten fogyasszon steak-et és tequilát is ihat, de száműzte az étrendjéből a magas cukor, zsír és szénhidráttartalmú ételeket - árulta egy bennfentes az OK! magazinnak.

Amal nem bánná, ha férje hozzá hasonlóan a mediterrán diéta elvei szerint étkezne. A színész felesége ennek az étrendnek köszönhetően nyerte vissza napok alatt az alakját ikreik születés után. A diéta  elsősorban a görög, spanyol és olasz emberek körében népszerű. Az étrend a hal-, illetve a tenger gyümölcsei fogyasztására épül. Kisebb mennyiségben fogyaszthatók ugyan a szárnyasok.A diéta az alacsony kalóriatartalmú ételeket írja elő. Napi öt adagnyi zöldséget, és gyümölcsöt kell enni. 

Amal Clooney persze nem elégedett meg azzal, hogy férje változtatott az étkezési szokásian. A színész el kezdett jógázni, kerékpározni, sőt piláteszezni is, hogy felesége kedvében járjon. A gyönyörű ügyvédnő szigorúsága állítólag abból ered, hogy míg ő halálra rémült férje balesetétől, a színész nem igazán kezelte komolyan a helyzetet. Amal és  barátok

ÍGY NYERTE VISSZA SZÜLÉS UTÁN BOMBA ALAKJÁT AMAL CLOONEY >>>

TÖBB, MINT 20 KILÓTÓL SZABADULT MEG, ÉS ELKÉPESZTŐEN KIGYÚRTA MAGÁT GORDON RAMSAY! >>> 

DÖBBENETESEN LEFOGYOTT A WALL STREET FARKASÁNAK OSCAR-JELÖLT SZTÁRJA! >>> 

Ezek is érdekelhetnek