Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Így nyerte vissza szülés után bomba alakját Amal Clooney

default user icon
MME
Amal Clooney június elején adott életet ikreinek, de George Clooney feleségén már nyoma sincs a terhesség alatt felszedett kilóknak. Amal Clooney néhány hete a Velencei Filmfesztiválon csak úgy ragyogott sármos férje mellett, s mindenki azt találgatta, mitől ilyen vékony.

Ella és Alexander édesanyja a hírek szerint a mediterrán diétának köszönhetően nyerte vissza az alakját. Amal naponta kétszer eszik halat, főleg lazacot , makrélát  és kardhalat fogyaszt. Emellett hal leves szerepel a menüjében. Reggelire főtt tojást eszik. Az ebéd és a vacsora mellé pedig mindig fogyaszt zöldséget, csicseriborsót . 

A mediterrán diéta  elsősorban a görög, spanyol és olasz emberek körében népszerű. Persze nem véletlen, hiszen az étrend a hal-, illetve a tenger gyümölcsei fogyasztására épül. Kisebb mennyiségben fogyaszthatók ugyan a szárnyasok.

A diéta az alacsony kalóriatartalmú ételeket írja elő. Napi öt adagnyi zöldséget, és gyümölcsöt kell enni. Előnyben részesítik a céklát, a brokkolit, a karfiolt,  répát, valamint a narancsot, az epret, citromot, grépfrútot .

Azok, akik Amal példáját követik a diéta alatt gabona féléket is ehetnek, de csakis teljes kiőrlésű gabonákat . A rizs is megengedett, vagy a főtt tészta durumbúzából. Az ételek elkészítésekor tilos zsírt használni, csakis olívaolajjal főzhetünk. 

Szakértők szerint a mediterrán diéta csökkenti a szív- és érrendszeri megbetegedések arányát, valamint daganatos betegségek kialakulásának veszélyét is.

A MEDITERRÁN ÉTREND NAGYON EGÉSZSÉGES >>> 

FOGYJ ÚGY, HOGY KÖZBEN IGAZÁN JÓKAT ESZEL: ÍME A HATÉKONY MEDITERRÁN DIÉTA! >>> 

MEDITERRÁN ÉTELEK >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss