Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Több, mint 20 kilótól szabadult meg, és elképesztően kigyúrta magát Gordon Ramsay!

default user icon
MME
Gordon Ramsay, a régi, családi nyaralásokon készült fotóit nézegetve jött rá, hogy jobban jár, ha ő szabadul meg a felesleges kilóktól, mint ha a felesége szabdulna meg tőle.

Gordon Ramsayt kőkemény, ellentmondást nem tűrő személyiségnek ismeri a világ, ha éttermekről, ételkészítésről és felszolgálásról van szó - nem véletlenül van három Michelin-csillag a neve mellett. Ám nassolás és testedzés tekintetében a Pokol Konyhájának főnöke már közel sem volt ennyire kemény: a rengeteg munka mellett nem volt ideje arra , hogy a saját étkezésére odafigyeljen, így azt ette, ami a keze ügyébe akadt, és annyit, amennyit csak bírt. Ahelyett, hogy rendesen evett volna, nassolgatással tartotta életben magát. Amikor ennek következtében, úgy 7-8 éve, több, mint 100 kilósra hízott,  4 gyernekének anyja, a mindig sportos és fitt Tana, megelégelte az önpusztító életformát, és válaszút elé állította: vagy elkezd odafigyelni magára, és tudatosabban éli az életét, vagy elválnak útjaik.

"Nem volt elájulva tőlem, és ezt meg tudom érteni. Ő 4 gyerek után is elképesztően jó formában volt és van is - én pedig úgy néztem ki, mint egy rakás szerencsétlenség. Arra gondoltam: nem is értem, mit keres még mindig mellettem?!" - nyilatkozta Ramsay a Daily Mail-nek új, szuperegészséges mégis élvezetes ételeket felvonultató könyve, a napokban megjelent Ultimate Fitt Food kapcsán.

DÖBBENETESEN LEFOGYOTT NIGELLA LAWSON: 4 RUHAMÉRET A KÜLÖNBSÉG! >>> 


A sztárséf azt is elárulta, hogy mindez csak fokozódott akkor, amikor a régi jó barátaikkal, a Beckam házaspárral mentek nyaralni, és a tökéletes testű David mellett kellett sétálnia a tengerparton.

"Nem éreztem jól magam a bőrömben" - mondta.

Tehát Ramsaynek bevalottan nem az egészsége megőrzése volt az elsődleges cél, amikor belevágott az életmódváltásba, ám amikor az édesapja 53 évesen, szívrohamban váratlanul elhunyt, rájött, hogy talán éppen időben lépett annak érdekében, hogy a négy gyermekét: a 19 éves Megant, a 18 éves ikreket, Hollyt és Jacket, és a 16 éves Tillyt még sokáig támogathassa.

És, hogy mi a titok? Az egyik a triatlon, és az ezzel járó kemény edzésprogram, a másik a tejmentes diéta.

"Nincs tej. Nem tesz jót, ellustít. Helyette mandulaital gabonával - ez a reggelim, illetve smoothie-k, fagyasztott bogyós gyümölccsel, és egy kis joghurt. Az, hogy elhagytam a sajtot és a tejet, nagyon sokat nyomott a latban. És ami még fontos: nem tagadok meg magamtól minden jót! Néha én is vétkezem: heti egyszer valami finom tejcsokit muszáj betolnom. Ennyi kell!"

ÍME MELISSA MCCARTHY DIÉTÁJA! ÍGY FOGYOTT 45 KILÓT A SZÍVEK SZÁLLODÁJA SZTÁRJA >>>


(Forrás: Hello.com)

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss