Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fogyássztori: „Végleg elegem lett ebből az anyatestből”

default user icon
MME
Sorozatunkban minden héten egy-egy inspiráló fogyássztorit osztunk meg a Mindmegette, mégis fogyott rovatunkban. Következzen György Ivett története, aki eddig 12 kilótól szabadult meg.

Fogyni mindig nagy kihívás, különösen, ha jelentős túlsúllyal küzd az ember, és az egészsége a tét. Sokan jól tudják, hogy bele kellene vágniuk, de hiányzik az a bizonyos kezdő lökés. Új sorozatunkkal, reméljük, ezt sikerül megadnunk nekik: minden héten egy-egy inspiráló fogyássztorit osztunk meg a Mindmegette, mégis fogyott rovatunkban.

ÍME, IVETT TÖRTÉNETE!

„Egyszer már sikerült Schobert Norbival és Rubint Rékával közel 20 kilót fogynom. Azután kétszeres édesanya lettem, és sajnos a kilók visszajöttek” - kezdi történetét György Ivett. „Többször belevágtam már, de amint fogytam pár kilót, azt hittem, lazíthatok és vissza is jöttek a kilók. Mostanra végleg elegem lett ebből az anyatestből, letöltöttem az update appot és belekezdtem a 40 pontos diétába.”

„Eddig 12 kilót sikerült leadnom. 83 kiló voltam, jelenleg pedig 71 kiló vagyok, de a cél a minimum 65 kiló” - meséli Ivett, aki fut, szobabiciklizik, ha pedig ideje engedi Norbi duci tréninges vagy Réka 20 perces tornavideóira is szokott edzeni.

„Tudom, még messze a cél, de nem adom fel, hisz még sokáig szeretnék egészséges édesanyjuk maradni a gyermekeimnek. Ez egyelőre csak egy fél sikertörténet, de hátha valakinek ez is segít elindulni az életmódváltás útján.”

AJÁNLJUK MÉG:

Ezek is érdekelhetnek

Friss