Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fogyássztori: Erzsébet elárulta 30 kilós fogyásának titkát

default user icon
MME
Fogyni mindig nagy kihívás, különösen, ha jelentős túlsúllyal küzd az ember, és az egészsége a tét. Sokan jól tudják, hogy bele kellene vágniuk, de hiányzik az a bizonyos kezdő lökés. Új sorozatunkkal, reméljük, ezt sikerül megadnunk nekik: minden héten egy-egy inspiráló fogyássztorit osztunk meg a Mindmegette, mégis fogyott rovatunkban. Most következzen Erzsébet története, aki 30 kilótól szabadult meg.

„Szülés után nagyon sokat híztam, de akkor ez engem még nem érdekelt. Viszont 38-40 éves koromra elegem lett a fájós lábakból és derékból, ezért elkezdtem futni és mellette Norbi Update termékeket fogyasztani” - kezdi történetét Márki Erzsébet.

„Azóta kizárólag a Norbi Update fehér kenyeret, tésztákat, édességeket fogyasztom. Sikerült 3 év alatt 30 kilót fogynom, amire nagyon büszke vagyok, ráadásul semmi erőfeszítésébe nem telt, csupán az életmód és étkezés megváltoztatása kellett hozzá.”

„Nagyon köszönöm az egész csapatnak a lehetőséget, hogy fogyaszthatom ezeket a termékeket, mert gyökeresen megváltoztatta az életemet.”

AJÁNLJUK MÉG:

Ezek is érdekelhetnek

Friss