A tojásokat a cukorral felverjük, amikor már krémessé válik, hozzáadjuk a tejet és az olajat. Jól összekeverjük, majd a lisztet és a sütőport is belekeverjük. A tésztát kettéosztjuk, az egyik adagba belekeverjük a kakaóport. Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük a fehér tésztát, erre kerül a kakaós változat. A cseresznyét lecsöpögtetjük és eloszlatjuk a sütemény tetején, kicsit bele is nyomkodjuk, majd 180 fokos sütőben 30-35 perc alatt megsütjük.
A tejet, a cukrot és a pudingport egy edénybe öntjük és a szokásos módon megfőzzük. Amikor elkészült, hozzáadjuk a vaníliaaromát, majd kihűtjük. A habot felverjük, és amikor a puding kihűlt, hozzáadjuk. A megsült piskóta tetején eloszlatjuk, és hűtőbe tesszük 15 percre.
A csokoládét felolvasztjuk és a habot is felverjük, a kihűtött csokoládét belekeverjük, és óvatosan eloszlatjuk a krém tetején. Csokoládéreszelékkel díszítjük.