A tojásokat a cukorral kézi robotgéppel fehéredésik keverjük, majd hozzáadjuk a tejet, az olajat és a sütőporral elkevert lisztet. A masszát kétfelé osztjuk, az egyik felébe belekeverjük a kakaóport és a vizet.
Kivajazott, kilisztezett 20x36 cm-es tepsibe öntjük először a sárga tésztát, majd erre rásimítjuk a kakaósat. A cseresznyét eloszlatjuk a tészta tetején, majd 180 fokon kb. 30 percig sütjük, tűpróbával ellenőrizzük.
A tejből, a cukorból és a pudingporból szokásos módon pudingot főzünk. Hűlni hagyjuk, és belekeverjük a vaníliás cukrot. A tejszínt a habfixel együtt robotgéppel kemény habbá verjük, és a kihűlt pudinghoz keverjük.
A kihűlt tészta tetejére egyenletesen rákenjük a krémet. Vízgőz felett felolvasztjuk a csokoládét. A tejszínt kemény habbá verjük, és a langyos olvasztott csokit a kemény habhoz öntjük. Összekeverjük, majd egyenletesen rákenjük a pudingos krémre. Hűtőbe tesszük, és tálalás előtt egyforma kockákra vágjuk.