Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Virslis lencsesaláta

MME MME
45 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A lencsét előző este (vagy néhány órára) beáztatjuk, majd sós vízben puhára főzzük a babérlevelekkel, és leszűrjük.
  2. A hagymát megpucoljuk, és finomra vágjuk. A virslit megfőzzük, és felkarikázzuk. Az uborkát feldaraboljuk.
  3. A tejfölt kikeverjük a majonézzel, a mustárral, a porcukorral és a citromlével.
  4. Egy nagy tálban összekeverjük a lencsét, a hagymát, a virslit, az uborkát és a tartárt, majd egy éjszakára a hűtőbe tesszük.

LENCSELEVES, -FASÍRT ÉS -SALÁTA - 10 TUTI LENCSÉS RECEPT SZILVESZTERRE, HA NEM SZERETED A FŐZELÉKET >>> 

5 IZGALMAS RECEPT LENCSÉVEL, AMIT MÉG NEM PRÓBÁLTÁL >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss