Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Túróhabban sült gyümölcs

MME MME
45 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A túrót a sütőporral, a porcukorral, a tojássárgákkal, a rummal, a reszelt citromhéjjal és a vaníliás cukorral jól összekeverjük.

A tojásfehérjét habbá verjük, közben hozzáadunk 5 dkg cukrot, majd a túrókrémmel óvatosan összeforgatjuk.

A gyümölcsöt megmossuk, ha kell, kimagozzuk vagy daraboljuk, szufléformákba osztjuk úgy, hogy a túrókrém is szépen, kényelmesen ráférjen.

Előmelegített sütőben (185fok, 15-20 perc alatt) készre sütjük.

Megjegyzés

Péter András receptje, fotó: Tóth András - MME

Ezek is érdekelhetnek