Elkészítés: A csirkemellfiléket késsel szétnyitjuk, szeletté klopfoljuk, megkenjük mustárral, ráfektetünk 1-1 szelet gépsonkát és 1-1 megtisztított főtt tojást. Úgy hajtjuk félbe, hogy a tojások középre kerüljenek, majd megtűzzük fogvájóval.
Egy tűzálló tálat kikenünk vajjal, hozzáöntünk fél deciliter vizet, majd szorosan egymás mellé helyezzük a sóval, borssal, grillfűszerrel megszórt töltött csirkemelleket, és lefedve forró sütőben puhára pároljuk.
Ezután leöntjük a fűszerpaprikával elkevert tejföllel, és egy kicsit megpirítjuk. Burgonyapüré, vagy sült burgonya illik hozzá.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre