Elkészítés: A csirkemellfiléket félig félbevágjuk, kinyitjuk, majd szeletté klopfoljuk. Megkenjük mustárral, ráfektetünk 1-1 szelet gépsonkát és 1-1 megtisztított főtt tojást. Ezután a húsokat úgy hajtjuk félbe, hogy a tojások középre kerüljenek, majd megtűzzük fogvájóval.
Egy tűzálló tálba tesszük a vajat, hozzáöntünk fél dl vizet, majd szorosan egymás mellé helyezzük a sóval, borssal, grillfűszerrel megszórt töltött csirkemelleket, és lefedve puhára pároljuk.
Ezután leöntjük a fűszerpaprikával elkevert tejföllel, és egy kicsit megpirítjuk.
Köretként burgonyapüré vagy hercegnőburgonya illik hozzá.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre