Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Szennyezett felvágottat vont ki a Nébih, azonnal vidd vissza, ha vettél belőle!

default user icon
MME
Listeria szennyezettség miatt kivonta a forgalomból az Auchan saját márkás, szeletelt disznósajtját a Nébih. A hivatal arra kéri a vásárlókat, vigyék vissza a terméket az üzletekbe.

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal szennyezettség miatt visszahívta az Auchan saját márkás 100 grammos, vákuumcsomagolt, szeletelt disznósajtját.

A hivatal arra kérte a vásárlókat, ha vásároltak a termékből, nézzék meg a csomagolást, és ne fogyasszák el azokat a termékeket, amelyek lejárati ideje június 1-je.

A szennyezett szeletelt disznósajt bármelyik Auchan üzletbe visszavihető, az árát akkor is visszatérítik, ha a vásárló nem őrizte meg a blokkot.

A disznósajtot listeria monocytogenes szennyezettség miatt kellett kivonni a forgalomból. A baktérium a természetben széles körben előfordul, és hűtő hőmérsékletén is képes elszaporodni. 

Hogy megbetegszünk-e tőle, abban lényeges szerepet játszik az immunrendszer állapota, egészséges emberekben általában semmilyen tünetet nem vált ki - tájékoztatott a Nébih.

A szennyezett termék:

Termék megnevezése: Disznósajt, szeletelt, vákuumcsomagolt 100 g
Márka: Auchan Tuti Tipp
Termék neve: Disznósajt, szeletelt, vákuumcsomagolt 100 g
Probléma jellege: Listeria monocytogenes szennyezettség

Olvasd el ezeket a cikkeket is:

Ezek is érdekelhetnek

Friss