hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Pulykakockák dinnyekoktéllal

30 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A megtisztított, felkockázott húst aranyszínűre sütjük a felforrósított olajon. Megsózzuk és megborsozzuk. A félbevágott sárgadinnyét és a görögdinnyét kimagozzuk. Dinnyevágóval kis gömböket vágunk a gyümölcshúsból.
  2. A megmosott salátát és bazsalikomot felcsíkozzuk, majd mindet egy tálba tesszük.
  3. Az öntethez összekeverjük a joghurtot a narancslével és a mézzel. Végül sóval és borssal ízesítjük, majd rálocsoljuk a pulykahúsos salátára. Friss baguettel kínáljuk.

Ezek is érdekelhetnek

Friss