Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Fetás görögdinnye-saláta

MME MME
25 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Tej

Elkészítés

  1. A görögdinnye héját és magjait eltávolítjuk, majd felkockázzuk a gyümölcsöt. Alaposan megmossuk az uborkát, és hosszában negyedekbe vágjuk, majd cikkekre. A hagymát megtisztítjuk, és csíkokra vágjuk. 
  2. Egy nagy tálban összekeverjük a dinnyét, az uborkát és a hagymát, majd rámorzsoljuk a feta sajtot. 
  3. Elkeverjük az olívaolajat az ecettel, és hozzáadjuk a sót. Meglocsoljuk az így kapott öntettel a salátát, óvatosan átkeverjük egyszer, és tálkákba adagolva, frissen kínáljuk.

Ezek is érdekelhetnek

Friss