Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Pikáns édesburgonya-krémleves

MME MME
45 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. 1 kanál olajon megpirítjuk a vöröshagymát. Öt perc múlva mehet mellé a fokhagyma, a só, az őrölt bors és a cayenne-bors. Ezután lehúzzuk a tűzről.
  2. Az édesburgonyát meghámozzuk, megmossuk és kockákra vágjuk. Az alapléhez adjuk a serpenyőben pihenő hagymákat, és az édesburgonyát ebben a lében 27-30 perc alatt puhárra főzzük.
  3. Turmix segítségével addig dolgozunk vele, amíg tökéletes krémleves állagot nem kapunk.
  4. Serpenyőben pirított bacon, vagy csilipor és friss fűszernövény kerülhet a tetejére.

Sajtkrémleves és bacon >>>

Sajtkrémleves ropogós darálthússal >>>

Vöröslencse-krémleves paradicsommal >>>

Ezek is érdekelhetnek

Friss