Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

5 isteni finom csirkeszárny, amit a melegben is megéri elkészíteni

default user icon
MME
A csirkeszárny kedvelt alapanyag: viszonylag olcsó és sokoldalúan felhasználható. Remekül illik zöldséglevesekbe, fiízletes pörkölt készíthető belőle, no és sütve és rántva is nagyon finom. Utóbbiakból mutatjuk az öt kedvenc receptünket.

Ha nincs sok időd, de szeretnél friss húst tálalni, a rántott és/vagy sült csirkeszrányakkal nem lőhetsz mellé. Önmagában vagy salátával, zöldségekkel sőt még lecsóval is nagyon finom. Íme öt olyan recept, amiért a forróságban is megéri a konyhában pepecselni!

ROPOGÓS CSIRKESZÁRNY SZEZÁMMAGGAL>>> 

CSÍPŐS CSIRKESZÁRNYAK>>> 

KENTUCKY CSIRKESZÁRNYAK SÜLT BURGONYÁVAL>>> 

CSÍPŐS-RAGACSOS CSIRKESZÁRNY>>> 

SÖRBEN SÜLT CSIRKESZÁRNYAK LECSÓVAL>>> 

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss