A sütőtökben lévő nagy mennyiségű A-vitamin segít a fertőző betegségek leküzdésében, a C-vitamin pedig támogatja az immunrendszert, így az őszi-téli időszakban fogyasztása különösen ajánlott. A sütőtök nagyon finom és szerencsére sokféleképpen variálható. Édes íze miatt süteményekbe, pitékbe, vagy palacsintába is kerülhet, de önmagában, megsütve is kitűnő csemege.
A belőle készült sűrű, selymes leves nemcsak ízletes és tápláló, de gyönyörű sárga színével és gazdag ízével az őszi hangulathoz is tökéletesen illeszkedik. Íme, a legjobb sütőtökkrémleves receptek!
SÜTŐTÖKKRÉMLEVES>>>
A LEGFINOMABB SÜTŐTÖKKRÉMLEVES>>>
GYÖMBÉRES-NARANCSOS SÜTŐTÖKKRÉMLEVES>>>
TÖKMAGOS SÜTŐTÖKKRÉMLEVES>>>
SÜTŐTÖKKRÉMLEVES GLUTÉNMENTESEN>>>
SÜTŐTÖKKRÉMLEVES SAJTOS PIRÍTÓSSAL>>>
SÜTŐTÖKKRÉMLEVES VAJKARAMELLÁS POPCORNNAL>>>