Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Krumpli között húsragu

MME MME
4.6/5
bonyolult
átlagos

Elkészítés

Elkészítés:
Krumpli: a sós vízben megfőzött krumplit összetörjük, borssal, az 5 dkg margarinnal, pár csepp szójaszósszal, valamint az apróra vágott petrezselyemmel jól kikeverjük.
Husi: A tojásokat keményre főzzük. Az apróra vágott hagymát és fokhagymát a 3 dkg margarinon megpirítjuk, hozzáadjuk a darált húst, megborsozzuk. Pár percig pirítjuk, hozzáadjuk a meghámozott és felkockázott paradicsomot, megszórjuk egy kevés pirospaprikával, felengedjük a borral. Amikor már puha, belekeverjük a mustárt és a felkockázott tojást.
Egy laposabb tűzáló tálat kikenünk 2 dkg margarinnal, és a krumpli felét belesimítjuk. Eloszlatjuk rajta a húsragut, majd azon a krumpli másik felét. Tetejét megszórjuk a sajttal, amit a nem túl forró sütőben a tetejére pitítunk. Friss salátával nagyon finom.

Ezek is érdekelhetnek