Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Húsnyárs mogyorómártással

MME MME
45 perc
rafinált
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: A húst apró kockákra, a vöröshagymát cikkekre, a répát kockákra vágjuk.

A rizst sós vízben megfőzzük. A főzési idő vége előtt 10 perccel a rizshez adjuk a répakockákat, ha kész, az olasz fűszerkeveréket is belekeverjük.

A húst sózzuk, borsozzuk, majd a hagymacikkekkel váltakozva feltűzzük a nyársakra. A felhevített olajon kb. 5-6 perc alatt a húsnyárs minden oldalát megsütjük, és melegen tartjuk.

A visszamaradt zsiradékot felöntjük az erőlevessel, hozzáadjuk a mogyoróvajat, valamint a tejszínnel elkevert étkezési keményítőt, felforraljuk, és ízesítjük sóval, borssal.

A húsnyársakat a rizzsel és a mártással tálaljuk, végül megszórjuk bazsalikommal.

Megjegyzés

A receptet özv.

Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss