Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Hortobágyi palacsinta darált pulykahúsból

MME MME
60 perc
bonyolult
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A hagymát megpucoljuk, felaprítjuk. Egy kevés olajon egy serpenyőben megpirítjuk, rátesszük a darált húst, megsózzuk, megborsozzuk, és pár percig sütjük. Meghintjük pirospaprikával, hozzáadjuk a felszeletelt paradicsomot, és fedő alatt 12 perc alatt készre főzzük.
  2. A palacsintatészta hozzávalóit kézi habverővel összekeverjük. Egy serpenyőben egy kevés olajon egyesével kisütjük a palacsintákat a szokásos módon.
  3. A palacsintát megtöltjük a húsos raguval, tejföllel meglocsoljuk, és azonnal tálaljuk.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss