Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Házi disznótoros paprikás savanyú káposztával és csomborral

MME MME
1
> 90 perc
rafinált
megfizethető
8 adag

Elkészítés

Elkészítés: A megtisztított vöröshagymát és fokhagymát apró kockákra vágjuk, és a zsíron üvegesre pároljuk.

A húsokat egyforma kockákra vágjuk (a körmöt és a farkat összedaraboljuk), és a párolt hagymára tesszük, majd fűszerezzük borssal, sóval, köménymaggal. Miután a húst fehéredésig dinszteltük, rászórjuk a fűszerpaprikát, gyorsan elkeverjük, és felengedjük vízzel úgy, hogy picit ellepje.

Amikor félig megpuhult a hús, rátesszük a savanyú káposztát (ha nagyon savanyú a káposzta, mossuk ki hideg vízben). Ezt követően ismét fűszerezzük ízlés szerint sóval, borssal, a babérlevéllel és a csomborral.

Lassú tűzön készre főzzük.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss