Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Szezonális kedvenceink: így készül az isteni, ropogós kovászos uborka!

default user icon
MME
Szeretjük, aminek szezonja van: vitamindús, így jó a testünknek; nagy valószínűséggel hazai, úgyhogy jó a környezetnek is, és többnyire olcsó, vagyis a pénztárcánknak is jót teszünk azzal, ha lehetőség szerint ilyen alapanyagokból készítjük el a napi betevőt. Új sorozatunkban egyszerű, pénztárcabarát, gyorsan elkészíthető, szezonális recepteket mutatunk nektek - ma a legnagyobb rajongásnak örvendő, igazi nyári klasszikus, a kovászos uborka elkészítését!
KOVÁSZOS UBORKA FOKHAGYMÁVAL KAPORRAL >>>
ÍGY KÉSZÍTS TÖKÉLETES KOVÁSZOS UBORKÁT 5 LÉPÉSBEN! >>> 
UNOD A KOVÁSZOS UBORKÁT? ÍME 3 SAVANYÍTOTT KÜLÖNLEGESSÉG A KAMRAPOLCRA >>> 
KOVÁSZOS UBORKA ÉS MINDEN, AMI VELE KÉSZÜL - VÁLOGATÁS >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss