Felforralunk 3,5 dl vizet, teszünk bele egy csipetnyi sót. Ha felforr, hozzáadunk 15 dkg margarint és 18 dkg lisztet, majd összefőzzük. Levesszük a tűzről, és ha egy kicsit kihűlt, hozzáadunk 6 tojást.
A tésztát 2 tepsiben sütjük. Kikenjük őket margarinnal, és kiöblítjük egy pici vízzel, majd így helyezzük rá a tésztát. Előmelegített sütőben180 fokon, 20 percig sütjük (nem szabad benézni a sütőbe).
A krémhez fél liter tejben elkeverünk 2 csomag vaníliás pudingport, hozzáadunk 2 csomag vaníliás cukrot és még 2 ek kristálycukrot, és ezt mind összefőzzük. Ha kihűlt, hozzákeverünk 25 dkg margarint vagy vajat 20 dkg cukorral.
A krémmel megkenjük az egyik kisült tésztát, majd rátesszük a másik tésztát. A tetejét leönthetjük olvasztott csokival.