Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gombás-paprikás saláta füstölt sonkával

MME MME
45 perc
bonyolult
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Előkészítés: A zöldségeket megmossuk, megtisztítjuk. A paprikát szeletekre, a hagymát nagyobb darabokra, a gombát félbevágjuk. A salátát leöblítjük, szárazra rázzuk, darabokra tépkedjük.

Elkészítés: Az olaj felén megsütjük a paprikákat, megsózzuk, megszórjuk a bazsalikommal. Az olaj másik felén megsütjük a hagymát és a kétféle gombát. Sózzuk, borsozzuk. Összekeverjük a gombát, és a paprikákat, ráöntjük a balzsamecetet, és még melegen rászedjük a salátára. A sonkaszeleteket a salátára, és mellé hajtogatjuk.

Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 45 perc múlva
1 adag: 412 kcal

Megjegyzés

Fotó: Komáromi Zoltán

Ez a recept a Kiskegyed Konyhájában jelent meg. - MME

Ezek is érdekelhetnek